Ajax-directeur Van der Sar: Zo willen we ons wapenen

10-11-2017 21:54 - Door: NicoPeters

Ajax-directeur Van der Sar: Zo willen we ons wapenen

Ajax-algemeen directeur Edwin van der Sar heeft laten weten dat Ajax in de toekomst de selectie voor een nieuw seizoen eerder rond wil hebben. Na een toch wel succesvol vorig seizoen, waarin onder meer de finale van de Europa League werd gehaald, vertrokken veel spelers. Dat verlies kon Ajax niet opvangen.

Vervolg: Ajax-directeur Van der Sar: Zo willen we ons wapenen

‘Als er grote spelers vertrekken staat onze jeugd te popelen om hun plek in te nemen. Maar het duurt even voordat ze op datzelfde niveau zitten. Klaassen (Everton, red.) Traoré (Olympique Lyon, red.), Sánchez (Tottenham Hotspur, red.) vervang je niet zomaar. Als er iemand vertrekt moeten we eerder een directe versterking terughalen. Daar moeten we scherper op zijn’, zei Van der Sar.


Voor dit seizoen had Ajax de selectie te laat rond. ‘We willen onze selectie ook sneller op orde hebben, het liefst al 2 weken na het einde van de competitie. Zo willen we ons wapenen voor het seizoen 2018-2019’, aldus Van der Sar zijn verhaal vrijdagmiddag op de Algemene Vergadering voor Aandeelhouders (AVA).


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Ajax-directeur Van der Sar: Zo willen we ons wapenen

Een korte samenvatting: Ajax-algemeen directeur Edwin van der Sar heeft laten weten dat Ajax in de toekomst de selectie voor een nieuw seizoen eerder rond wil hebben. Na een toch wel succesvol vorig seizoen, waarin onder meer de finale van de Europa League werd gehaald, vertrokken veel spelers. Dat verlies kon Ajax niet opvangen..