Morata: Terugkeren bij Real wil ik nog wel, maar dat is lastig

10-11-2017 17:25 - Door: M.d.Z.

Morata kwam uit in de jeugopleiding van Atletico Madrid, waarna hij de overstap maakte naar het Koninklijke Real Madrid.

Vervolg: Morata: Terugkeren bij Real wil ik nog wel, maar dat is lastig

Na 95 wedstrijden in de hoofdmacht van Real Madrid, komt de aanvaller dit seizoen voor de Londense kampioen in de Premier League uit. Waar dit seizoen met Chelsea in het teken staat om de titel te prolongeren, wil Morata Real Madrid niet vergeten en denkt hij nog steeds aan een eventuele terugkeer.

 

In gesprek met Cadena Ser laat de aanvaller weten: 'Natuurlijk wil ik ooit terugkeren bij Real Madrid, maar ik weet dat dat lastig is. Het is ook onzin om te stellen dat ik weg wilde. Ik heb de coach alleen verteld dat ik meer wilde spelen. Ik voelde mij belangrijk, maar wilde ook in de knock-outfases van de Champions League in actie komen.'

 

Morata staat nog steeds achter zijn keuze om voor Chelsea uit te komen, al moet hij wel wennen. Al geeft hij weer dat het verschil tussen Zidane en Conte nihil is en dat dat fijn werkt.

 

'Conte is erg gepassioneerd, hij is een winnaar. What you see is what you get. Zidane is ook een winnaar en doet het op zijn eigen manier.'


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Morata: Terugkeren bij Real wil ik nog wel, maar dat is lastig

Een korte samenvatting: Morata kwam uit in de jeugopleiding van Atletico Madrid, waarna hij de overstap maakte naar het Koninklijke Real Madrid..