Real Betis maar wat blij met middenvelder Andreas Guardado

9-11-2017 18:35 - Door: M.d.Z.

Het Spaanse Real Betis heeft de Mexicaan Andreas Guardado afgelopen zomer overgenomen van PSV, daar waar de club keurig op de achtste plaats verblijft in de Liga.

Vervolg: Real Betis maar wat blij met middenvelder Andreas Guardado

En dat dankzij de verdiensten van Andreas Guardado, waar Real Betis zeer over te spreken is. 'De clubleiding had al vernomen dat Guardado bij PSV populair was en de ploeg na zijn komst een tijd naar een hoger plan heeft kunnen tillen,' aldus journalist en Betis-watcher Mateo González in gesprek met het Eindhovens Dagblad.

 

Met de komst van Guardado heeft Real Betis een goudklompje binnen weten te halen, 'Hij heeft een grote invloed op de groep en iedereen ziet hoe enorm professioneel hij bezig is. Zowel binnen als buiten het veld is hij een voorbeeld voor iedereen. Betis heeft een jonge formatie en veel spelers kijken echt tegen Guardado op.'

 

Vrijdagavond komt de oud PSV-er voor Mexico al voor de 143e keer in actie voor het oefenduel tegen de Belgen. 'Het zal een beetje van het WK van volgend jaar afhangen misschien, maar zoals ik het nu inschat wil hij door en misschien nog wel recordinternational van Mexico worden (op dit moment is dat Claudio Suarez met liefst 178 interlands, red.). Bij Betis wordt er goed op gelet dat hij zichzelf niet voorbij loopt,' aldus Gonzalez.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Real Betis maar wat blij met middenvelder Andreas Guardado

Een korte samenvatting: Het Spaanse Real Betis heeft de Mexicaan Andreas Guardado afgelopen zomer overgenomen van PSV, daar waar de club keurig op de achtste plaats verblijft in de Liga..