Messi wil ooit terug naar geboortedorp en eerste club

9-11-2017 18:28 - Door: M.d.Z.

De Argentijnse superster van het Catalaanse FC Barcelona lijkt vooruit te kijken naar het einde van zijn carriere, waar hij nog altijd een grote droom heeft die hij wil waarmaken.

Vervolg: Messi wil ooit terug naar geboortedorp en eerste club

Lionel Messi kijkt al naar de toekomst en het einde van zijn voetbalcarriere, waar hij als droom nog altijd heeft om voor Newell’s Old Boys uit te komen. De club uit zijn geboortestad is nog altijd de droom van De Vlo om daar ooit terug te keren.

 

'Het is altijd mijn wens geweest om voor Newell's te spelen. Daar droomde ik van als kind. Maar ik weet nu nog niet wat er de komende jaren gaat gebeuren.' Het contract van Lionel Messi loopt komende zomer af en bijgetekend is er nog steeds niet.

 

Eerder donderdag liet de kleine Argentijn al een wens los, 'Laten we naar San Nicolas (een bekende basiliek in Argentinië, red.) gaan. Als we de beker pakken, dan doen we het.' over wanneer de Argentijnen de wereldbeker pakken volgend jaar zomer in Rusland op het WK 2018.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Messi wil ooit terug naar geboortedorp en eerste club

Een korte samenvatting: De Argentijnse superster van het Catalaanse FC Barcelona lijkt vooruit te kijken naar het einde van zijn carriere, waar hij nog altijd een grote droom heeft die hij wil waarmaken..