Zivkovic: Ik kom sterker voor de dag dat beloof ik

9-11-2017 07:33 - Door: yassine

Zivkovic: Ik kom sterker voor de dag dat beloof ik

Richairo Zivkovic wordt al jaren gezien als één van de grootste talenten van Nederland. De 21-jarige aanvaller staat sinds dit seizoen onder contract bij de Belgische club KV Oostende. Daarvoor wist Zivkovic nooit echt door te breken bij Ajax. Zivkovic ziet zijn overgang naar Oostende niet als een stap terug en hoopt via België weer de weg omhoog te vinden.

Vervolg: Zivkovic: Ik kom sterker voor de dag dat beloof ik

'Ik heb het heel vaak uitgelegd. Er was helemaal geen probleem bij Ajax. Ik had weinig uitzicht op speeltijd.', antwoordde Zivkovic op de vraag of hij nu een moeilijk mannetje is. 'Ik zie KV Oostende zeker niet als een stap terug in mijn carrière. Ik heb alle mogelijkheden om daar door te groeien en dat probeer ik. Ik ga de weg omhoog weer vinden'.

Zivkovic wist afgelopen weekend zijn eerste doelpunt van het seizoen te maken voor Oostende. De Belgische club doet het echter niet goed in de Jupiler Pro League. Het staat na veertien speeldagen op een magere dertiende plaats.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Zivkovic: Ik kom sterker voor de dag dat beloof ik

Een korte samenvatting: Richairo Zivkovic wordt al jaren gezien als één van de grootste talenten van Nederland. De 21-jarige aanvaller staat sinds dit seizoen onder contract bij de Belgische club KV Oostende. Daarvoor wist Zivkovic nooit echt door te breken bij Ajax. Zivkovic ziet zijn overgang naar Oostende niet als een stap terug en hoopt via België weer de weg omhoog te vinden..