Dapay: Vergelijking met Arjen Robben is niet op zijn plaats

8-11-2017 16:54 - Door: M.d.Z.

Dapay: Vergelijking met Arjen Robben is niet op zijn plaats

Waar Memphis Depay helemaal zijn draai lijkt te hebben gevonden in Frankrijk bij Olympique Lyon, is het verschillende keren al belangrijk geweest voor de Franse grootmacht.

Vervolg: Dapay: Vergelijking met Arjen Robben is niet op zijn plaats

Depay wil voor Oranje net zo belangrijk gaan worden, maar vindt de vergelijking met Arjen Robben toch echt tever gaan. 'Je moet op het veld staan om dingen te bereiken. Als ik een toegevoegde waarde voor het team wil zijn en een belangrijke rol wil hebben, dan moet ik vaker spelen,' sprak Memphis in gesprek met de NOS.

 

De komende twee oefenduels kan Memphis laten zien wat hij voor Oranje waard kan zijn, maar hij moet niet ineens vergeleken worden met de alreeds afgezwaaide Arjen Robben. 'Je moet mij niet met Robben vergelijken', vertelde Memphis. 'Ik ben nog altijd pas 23, mensen vergeten dat soms. Arjen heeft zo veel bereikt in zijn carrière. Allemaal dingen die ik nog moet bereiken, dingen die ik wil bereiken. Daar ga ik hard voor werken.'

 

De laatste tijd is Memphis in bloedvorm, waar hij dat nu in Oranje moet laten terugzien, 'Ik ben harstikke goed, maar ik kan nog veel beter worden. Ik kan het veel vaker laten zien. Met die ontwikkeling ben ik nu bezig.'


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Dapay: Vergelijking met Arjen Robben is niet op zijn plaats

Een korte samenvatting: Waar Memphis Depay helemaal zijn draai lijkt te hebben gevonden in Frankrijk bij Olympique Lyon, is het verschillende keren al belangrijk geweest voor de Franse grootmacht..

Meest gelezen