Denen in play offs tegen Ierland met Feyenoorder Jørgensen

7-11-2017 22:26 - Door: M.d.Z.

Denen in play offs tegen Ierland met Feyenoorder Jørgensen

Aankomende week speelt Denemarken nog een belangrijk WK kwalificatieduel, en naar verwachting is Feyenoord aanvaller Nicolai Jørgensen gewoon inzetbaar.

Vervolg: Denen in play offs tegen Ierland met Feyenoorder Jørgensen

Afgelopen zondag liep de Deen een gebroken linkerpols op in het competitieduel met ADO, maar naar verwachting kan hij gewoon uitkomen voor Denemarken aankomende week. Aankomende week speelt Denemarken tegen Ierland de eerste play off wedstrijd en daar is Jørgensen gewoon van de partij.

 

'We hebben goede hoop omdat hij waarschijnlijk met een brace om zijn pols kan spelen', aldus Deens bondscoach Hareide tegenover de Deense media, 'Het ligt eraan hoe groot de schade is, maar het ziet er naar uit dat hij met een brace gewoon kan spelen.'

 

Maandag meldde Feyenoord nog dat het twijfelachtig was of de Deen kon afreizen naar zijn geboorteland, maar woensdag sluit de aanvaller gewoon aan bij de Deense selectie.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Denen in play offs tegen Ierland met Feyenoorder Jørgensen

Een korte samenvatting: Aankomende week speelt Denemarken nog een belangrijk WK kwalificatieduel, en naar verwachting is Feyenoord aanvaller Nicolai Jørgensen gewoon inzetbaar..