Henk Fraser: Vertrek? Ik weet van niks

7-11-2017 20:36 - Door: M.d.Z.

Henk Fraser: Vertrek? Ik weet van niks

Waar de technisch directeur Mo Allach maandag aankondigde te vertrekken bij Vitesse, gaat hij aan de slag bij het Israelische Maccabi Haifa.

Vervolg: Henk Fraser: Vertrek? Ik weet van niks

Nu wordt een dag later ook het vertrek van Henk Fraser genoemd, de trainer van Vitesse zou Allach achterna reizen en aan de slag gaan als hoofdtrainer van Maccabi Haifa.

 

Waar het contract van Fraser aflopend is, gaat hij pas in de winterstop om tafel met Vitesse. Over een eventueel vertrek heeft Fraser het dan ook nog niet. 'Dat is helemaal niet aan de orde. Ik ben er de persoon niet naar om tussendoor weg te gaan of ergens anders te beginnen. Ik wil niet weg bij deze spelersgroep.'

 

Maandag kopte De Telegraaf nog: 'Allach begint maandag al met zijn werkzaamheden bij Maccabi Haifa. In Israël is de verwachting dat Allach op korte termijn een eigen trainer aan mag stellen, omdat de huidige trainer Guy Luzon er slecht op staat. Voor die functie wordt nu al Vitesse-trainer Henk Fraser getipt. Fraser en Allach onderhielden bij Vitesse een goede verstandhouding.'

 

 


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Henk Fraser: Vertrek? Ik weet van niks

Een korte samenvatting: Waar de technisch directeur Mo Allach maandag aankondigde te vertrekken bij Vitesse, gaat hij aan de slag bij het Israelische Maccabi Haifa..