Vermeer op weg terug bij Feyenoord, maar Gio houdt vast aan Jones

7-11-2017 17:16 - Door: M.d.Z.

Vermeer op weg terug bij Feyenoord, maar Gio houdt vast aan Jones

Waar Feyenoord problemen lijkt te hebben met doelman Jones, lijkt Vermeer de Engelse goalie op korte termijn te moeten gaan vervangen.

Vervolg: Vermeer op weg terug bij Feyenoord, maar Gio houdt vast aan Jones

Kenneth Vermeer liep echter vorige week een nieuwe blessure op, maar de kwetsuur aan zijn enkel lijkt gelukkig mee te vallen voor Feyenoord. Hierdoor lijkt een snelle rentree Vermeer niet in de weg te staan.

 

Vermeer stond ruim twee maanden aan de kant met een peesblessure, waarna de goalie in het bekerduel met Swift zijn rentree maakte. Maar in aanloop naar het competitieduel met ADO leek opnieuw een blessure roet in het eten te gooien voor Vermeer. De enkelblessure van Vermeer lijkt dus mee te vallen, waardoor een snelle rentree aanstaande lijkt.

 

Gio geeft op dit moment de Australiër de voorkeur boven Vermeer, maar de laatste weken lijkt Vermeer niet meer stabiel over te komen. Enkele blunders kostte Feyenoord al vele punten. Toch lijkt een wisseling van de wacht nog niet aanstaande liet Van Bronckhorst weten, 'We zijn Vermeer een aantal maanden kwijt geweest. Als het minder gaat komt er discussie. Maar ik ga nu niet van keeper wisselen.'


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Vermeer op weg terug bij Feyenoord, maar Gio houdt vast aan Jones

Een korte samenvatting: Waar Feyenoord problemen lijkt te hebben met doelman Jones, lijkt Vermeer de Engelse goalie op korte termijn te moeten gaan vervangen..