David Moyes moet West Ham United van degradatie behoeden

7-11-2017 20:22 - Door: M.d.Z.

David Moyes moet West Ham United van degradatie behoeden

Slaven Bilic wordt maandag op straat gezet door West Ham United, maar binnen 24 uur komen The Hammers met een opvolger. David Moyes moet de club uit degradatiezorgen halen en wort per direct aangesteld tot het einde van het seizoen.

Vervolg: David Moyes moet West Ham United van degradatie behoeden

Dinsdag komt de Londense club met David Moyes als de vervanger van Bilic, die maandag nog op straat werd gezet door de Londenaren. De naam van Moyes hing al een tijdje in de lucht, het was slechts een kwestie van tijd dat Bilic aan de kant werd gezet.

 

 

 

 

De verliespartij tegen Liverpool van jl weekend was de druppel, waardoor The Hammers snel hebben gehandeld en amper een dag later Moyes aanstellen als nieuwe hoofdtrainer.

 

De leiding de club investeerde afgelopen zomer miljoenen in nieuwe aankopen, maar desalniettemin verblijft de club op de 18e plek in de Premier League en moet Moyes degradatie voorkomen bij The Hammers dit seizoen.

 

Eerder stond Moyes al aan het roer bij Preston North End, Everton, Manchester United, Real Sociedad en Sunderland. Afgelopen seizoen wist Moyes Sunderland niet in de Premier League te houden, maar nu heeft hij tot het einde van het seizoen getekend bij The Hammers.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

David Moyes moet West Ham United van degradatie behoeden

Een korte samenvatting: Slaven Bilic wordt maandag op straat gezet door West Ham United, maar binnen 24 uur komen The Hammers met een opvolger. David Moyes moet de club uit degradatiezorgen halen en wort per direct aangesteld tot het einde van het seizoen. .