Eric Gudde wil saamhorigheid clubs versterking bij klus KNVB

6-11-2017 23:22 - Door: M.d.Z.

Eric Gudde wil saamhorigheid clubs versterking bij klus KNVB

De nieuwe directeur betaald voetbal Eric Gudde wil rustig aan de slag bij de KNVB, waar hij zichzelf alle tijd gunt om te wennen aan zijn nieuwe functie.

Vervolg: Eric Gudde wil saamhorigheid clubs versterking bij klus KNVB

Tijdens zijn afscheidsreceptie maandag bij Feyenoord liet Gudde weten: 'Willen we hier uit komen, dan moeten we het met elkaar doen.' wanneer hem wordt gevraagd of het Nederlands voetbal in een crisis zit.

 

'Iedereen heeft zijn eigen belangen, ik weet hoe moeilijk het is, maar we zullen allemaal over onze eigen schaduw heen moeten stappen.' Tijdens de afscheidsreceptie zette Gudde een streep bij zijn werkzaamheden bij Feyenoord, waar hij vele collega's tegenkwam, 'Dat is mooi om te zien, de verhoudingen zijn goed. Ons wacht een immense opdracht. Willen we het Nederlandse voetbal vooruit helpen, dan moet ongelooflijk veel nadruk komen te liggen op saamhorigheid tussen de clubs.'

 

De zoektocht naar een nieuwe technisch directeur en een nieuwe bondscoach zullen de eerste taken van Gudde worden. 'Ik ga eerst observeren, kijken en praten. Daar trek ik tachtig tot honderd dagen voor uit.'


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Eric Gudde wil saamhorigheid clubs versterking bij klus KNVB

Een korte samenvatting: De nieuwe directeur betaald voetbal Eric Gudde wil rustig aan de slag bij de KNVB, waar hij zichzelf alle tijd gunt om te wennen aan zijn nieuwe functie..