Chelsea spits Morata beslecht topduel tegen Man. United met treffer

6-11-2017 07:24 - Door: MaxKoehorst

Chelsea spits Morata beslecht topduel tegen Man. United met treffer

Chelsea heeft met de nodige moeite toch nog weten te winnen van Jose Mourinho’s Manchester United. Antonio Conte wist op het eigen Stamford Bridge met 1-0 te winnen met zijn Blues.

Vervolg: Chelsea spits Morata beslecht topduel tegen Man. United met treffer

En die Blues hadden het in de eerste helft knap lastig tegenover The Reds. In een wedstrijd vol met overtredingen waar vooral Ander Herrera mee had te maken zagen we ook af en toe nog wat leuke kansen voorbij komen. Romelu Lukaku had het knap lastig om een kans te benutten met telkens vijf spelers op zich; César Azpilicueta, Gary Cahill en Marcos Alonso stonden telkens als een huis te verdedigen. Hoewel de verdediging ook wel af en toe een pluim verdiende aan de kant van de Rode Duivels van Manchester.

 

Echter was het – in de tweede helft – toch diezelfde verdediging van Manchester die de fout in gingen; een heerlijke voorzet van Spanjaard Azpilicueta komt goed terecht op de andere Spanjaard Álvaro Morata en die weet de bal heerlijk erin te koppen. Vijfenvijftig minuten gespeeld en Chelsea zit op rozen.

 

Toch komen er dan vooral aan het einde weer veel kansen over en weer, Mourinho moet en zal een zege uit deze wedstrijd halen en gooit onder meer de boomlange Marouane Fellaini erin en hoopt met Jesse Lingard snelheid op de flanken te maken. Beide spelers kregen nog wel wat kansen maar het mocht uiteindelijk niet baten. De meest succesvolle kans was nog van Marcus Rashford in een vrije trap met nog één minuut te gaan. De bal slingerde enkele tientallen centimeters over maar het was voor de Chelsea-fans even slikken in de slotfase.

 

Eindstand dus 1-0 voor Chelsea, The Blues komen op negen punten achter Manchester City en één achter zowel Tottenham Hotspur als United.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Chelsea spits Morata beslecht topduel tegen Man. United met treffer

Een korte samenvatting: Chelsea heeft met de nodige moeite toch nog weten te winnen van Jose Mourinho’s Manchester United. Antonio Conte wist op het eigen Stamford Bridge met 1-0 te winnen met zijn Blues..