El Ahmadi: Woord titel niet meer in de mond nemen

6-11-2017 07:41 - Door: yassine

El Ahmadi: Woord titel niet meer in de mond nemen

Feyenoord is bezig aan een matig seizoen. Het kwam ook zondagmiddag niet verder dan een gelijkspel tegen ADO Den Haag (2-2). Aanvoerder Karim El Ahmadi wist in de slotfase een nederlaag te vermijden, maar was na de wedstrijd teleurgesteld over het zoveelste puntenverlies van zijn club.

Vervolg: El Ahmadi: Woord titel niet meer in de mond nemen

'Als je de hele wedstrijd bekijkt doe je jezelf tekort de eerste helft. We konden misschien wel 2-0 of 3-0 voor komen.', vertelt de middenvelder tegenover FOX Sports. 'Na de 1-1 gaan we dingen doen die we normaal gezien niet doen en de tweede helft neem je dat gewoon mee. We beginnen te slap en daardoor komen zij alleen maar beter in hun spel.'

Op de vraag wat er nu juist moet veranderen, is El Ahmadi duidelijk: 'Het enige dat ontbreekt, is dat we nu de scherpte missen om te scoren en de domme tegendoelpunten die we krijgen.' In een interview met het Algemeen Dagblad voegt de ontgoochelde El Ahmadi toe: 'Het is al weken hetzelfde verhaal. Over de titel hoeven we niet meer te praten nu.'

Feyenoord staat momenteel op de 6e plaats in het klassement op 9 punten van de koploper PSV dat zondagnamiddag nog FC Twente ontvangt in het Philips Stadion.

 


◄ vorige bericht ► volgende bericht

El Ahmadi: Woord titel niet meer in de mond nemen

Een korte samenvatting: Feyenoord is bezig aan een matig seizoen. Het kwam ook zondagmiddag niet verder dan een gelijkspel tegen ADO Den Haag (2-2). Aanvoerder Karim El Ahmadi wist in de slotfase een nederlaag te vermijden, maar was na de wedstrijd teleurgesteld over het zoveelste puntenverlies van zijn club..

Meest gelezen