Klopp verbaast over superieur herstel Georgino Wijnaldum

5-11-2017 14:16 - Door: M.d.Z.

Klopp verbaast over superieur herstel Georgino Wijnaldum

Waar Georgino Wijnaldum afgelopen week nog een op het zicht ernstige blessure opliep, was hij er zaterdag tegen West Ham gewoon weer bij.

Vervolg: Klopp verbaast over superieur herstel Georgino Wijnaldum

Met de Nederlander binnen de lijnen wist Liverpool een 4-1 zege te boeken op het Londens West Ham United. En dat terwijl het er vrijdag nog niet naar uit zag dat de middenvelder zou meespelen in het competitieduel na zijn opgelopen blessure tegen NK Maribor in de Champions League.

 

In gesprek met The Liverpool Echo liet Klopp weten: 'Wijnaldum probeerde het vrijdag, maar na die training schreven we hem eigenlijk af voor de wedstrijd tegen West Ham United.'

 

''s Nachts verbeterde de situatie en besloten we hem mee te nemen, maar vooral zodat hij in de buurt van de leden van de medische staf zou zijn. Hij had niet eens voetbalschoenen bij zich! Ik kreeg later te horen dat het steeds beter ging en dat we het zouden kunnen proberen. We moesten alleen wel schoenen regelen.'


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Klopp verbaast over superieur herstel Georgino Wijnaldum

Een korte samenvatting: Waar Georgino Wijnaldum afgelopen week nog een op het zicht ernstige blessure opliep, was hij er zaterdag tegen West Ham gewoon weer bij..

Meest gelezen