Voorbeschouwing: Vitesse - PEC Zwolle

5-11-2017 14:20 - Door: M.d.Z.

Voorbeschouwing: Vitesse - PEC Zwolle

Vitesse lijkt zich na de nederlaag van midweeks in de Europa League volledig te kunnen gaan richten op de Eredivisie, hier treft het zondag het verrassende PEC Zwolle.

Vervolg: Voorbeschouwing: Vitesse - PEC Zwolle

Waar Vitesse nog een klein sprankje hoop had in de Europa League, werd het midweeks opnieuw verslagen. Het Belgische Zulte bracht de zwartgele een 2-0 nederlaag toe, waardoor het Europese verhaal ten einde is voor Fraser en zijn mannen.

 

De hoop op overwintering is verder weg dan ooit en de berusting is een feit. Nu moeten de mannen van Fraser de rug rechten en zich voorbereiden op het duel tegen PEC Zwolle. Een verrassende ploeg dit seizoen, en mocht Vitesse winnen dan komt het op gelijke hoogte met PEC.

 

Het is echter nog maar de vraag of dat lukt, de laatste zes thuisduels wist Vitesse echter niet te winnen. Maarliefst 4 van de laatste 6 thuisduels gingen verloren. Fraser stuurt deze 11 namen het veld in: Pasveer; Dabo, Kashia, Miazga, Büttner; Bruns, Serero, Mount; Rashica, Matavž, Linssen.

 

PEC Zwolle is de verrassing van dit seizoen, de ploeg van John van het Schip heeft net als PSV de minst gepasseerde defensie. Waar PEC het vorig seizoen moeilijk had tegen ploegen als Vitesse, wordt daar dit seizoen anders mee omgegaan. Na 10 duels draait PEC nog mee in de top en dat is de verdienste van de nieuwe trainer.

 

Mocht PEC tegen Vitesse winnen, dan wacht na de interlandonderbreking het thuisduel tegen PSV. Mocht PEC het goed doen, dan kan het na de winterstop wel eens hoge ogen gooien. Van het Schip stuurt deze 11 namen de wei in: Boer; Ehizibue, Marcellis, Sandler, Van Polen; Saymak, Dekker, Thomas; Namli, Parzyszek, Mokhtar.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Voorbeschouwing: Vitesse - PEC Zwolle

Een korte samenvatting: Vitesse lijkt zich na de nederlaag van midweeks in de Europa League volledig te kunnen gaan richten op de Eredivisie, hier treft het zondag het verrassende PEC Zwolle..

Meest gelezen