Heracles vergroot zorgen Faber bij last minute winst op FC Groningen

5-11-2017 13:18 - Door: M.d.Z.

Heracles vergroot zorgen Faber bij last minute winst op FC Groningen

FC Groningen lijkt nog steeds zoekende, de ploeg van Faber leek zaterdagavond met een punt het duel tegen Heracles af te gaan sluiten. Maar de slotfase van het duel liep net even anders, waardoor Faber opnieuw met lege handen stond.

Vervolg: Heracles vergroot zorgen Faber bij last minute winst op FC Groningen

Voor FC Groningen ging het duel al na een kwartiertje mis, een individuele actie van Kuwas zorgde ervoor dat Niemeijer de openingsgoal kon maken. Maar FC Groningen wist zich terug te knokken in het duel en kreeg na een handsbal van Jamiro Monteiro een strafschop, die werd benut door Lars Veldwijk.

 

In het tweede bedrijf was het spel aan beide kanten, waardoor het spel op en neer golfde. Vele echte kansen kwamen er niet meer uit voort, waardoor het duel in een 1-1 remise leek te eindigen. Maar Heracles Almelo kreeg vlak voor tijd nog een strafschop, tot grote ergenis van Faber.

 

Django Warmerdam ging in de fout, waardoor Hardeveld wel raad wist met dit buitenkansje en Heracles op voorsprong schoot. Heracles blijft door de zege op de achtste plek in de Eredivisie, FC Groningen lijkt steeds verder weg te zakken.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Heracles vergroot zorgen Faber bij last minute winst op FC Groningen

Een korte samenvatting: FC Groningen lijkt nog steeds zoekende, de ploeg van Faber leek zaterdagavond met een punt het duel tegen Heracles af te gaan sluiten. Maar de slotfase van het duel liep net even anders, waardoor Faber opnieuw met lege handen stond..

Meest gelezen