Koevermans: Locadia kan er dit seizoen 15 tot 20 maken mits hij fit blijft

5-11-2017 13:10 - Door: M.d.Z.

Koevermans: Locadia kan er dit seizoen 15 tot 20 maken mits hij fit blijft

Dit seizoen lijkt het seizoen te gaan worden van Jurgen Locadia, de 23-jarige aanvaller van PSV wist dit seizoen al acht keer doel te treffen.

Vervolg: Koevermans: Locadia kan er dit seizoen 15 tot 20 maken mits hij fit blijft

Oud PSV aanvaller Danny Koevermans is onder de indruk van Locadia, zo laat hij ook weten in gesprek met de NOS. 'Hij kan supergoed afwerken. Of het nou met links of rechts is, hij geeft altijd veel snelheid aan die ballen mee. Hij weet wat hij doet. En die goal tegen Vitesse, waarbij hij de bal achter zijn standbeen klaarlegde, was echt weergaloos.'

 

'Maar zijn naam als jeugdspeler was al wel bekend. Iedereen wist dat hij buitengewoon veel talent had.' Koevermans is van mening dat het niet uitmaakt of Locadia vanaf links of vanuit de spitspositie opereert, 'Bij Locadia weet je dat hij, mits hij alles mag spelen, tussen de vijftien en twintig goals maakt in een seizoen. Op welke positie hij dan speelt voorin, doet er helemaal niet toe.'

 

Afgelopen zomer had Locadia nog naar het Engelse Brighton & Hove Albion kunnen verkassen, maar daar stak PSV een stokje voor. Of de Engelse competitie iets voor Locadia is blijft nog maar de vraag, eerst maar eens het debuut bij Oranje. 'Dat hij binnenkort waarschijnlijk zijn debuut voor het Nederlands elftal maakt, is in elk geval een bevestiging dat hij goed bezig is,' sluit Koevermans af.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Koevermans: Locadia kan er dit seizoen 15 tot 20 maken mits hij fit blijft

Een korte samenvatting: Dit seizoen lijkt het seizoen te gaan worden van Jurgen Locadia, de 23-jarige aanvaller van PSV wist dit seizoen al acht keer doel te treffen..

Meest gelezen