Feyenoord assistent Wouters hoopt nog vurig op klus bij Bayern München

5-11-2017 13:15 - Door: M.d.Z.

In de periode van 1992 tot 1994 was Jan Wouters actief voor de Duitse recordmeister, maar na zijn actieve loopbaan klopte hij meermaals tevergeefs aan.

Vervolg: Feyenoord assistent Wouters hoopt nog vurig op klus bij Bayern München

Wouters heeft echter nog steeds goede contacten met de club en heeft inmiddels al een gesprek achter de rug met Hoeness. 'Zakelijk waren die mannen keihard, maar daarbuiten heel sociaal. Daardoor ben ik Bayern ook heel anders gaan bekijken. En Hoeness helemaal,' laat Wouters weten in gesprek met VI.

 

'We hadden een keer familie op bezoek vanwege de verjaardag van mijn vrouw", aldus Wouters. 'Maar op het laatste moment was er een sponsorverplichting waar we als spelers naartoe moesten. Ik vroeg aan Uli of ik mocht overslaan. Dat kon niet, maar hij zei wel: 'Nodig je familie en vrienden ook maar uit om mee te komen'. En aan het eind van de avond heeft hij alles afgerekend.'

 

'Jaren later heeft Hoeness me nog twee keer benaderd voor de jeugdopleiding van Bayern', vervolgt Wouters. 'Ik heb zelfs onderhandeld in een hotel met hem, maar toen had ik mijn woord al gegeven aan FC Utrecht om hoofdtrainer te worden. Bayern blijft hoe dan ook een fantastische club, ik zou best nog wel een keer die kant op willen als assistent- of jeugdtrainer. Niet nu, maar ooit.'


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Feyenoord assistent Wouters hoopt nog vurig op klus bij Bayern München

Een korte samenvatting: In de periode van 1992 tot 1994 was Jan Wouters actief voor de Duitse recordmeister, maar na zijn actieve loopbaan klopte hij meermaals tevergeefs aan..

Meest gelezen