Tannane bij training Las Palmas op de vuist met teamgenoot Remy

5-11-2017 12:54 - Door: M.d.Z.

De 23-jarige aanvaller Oussama Tannane heeft zich in de nesten gewerkt bij Las Palmas, waar hij op het trainingsveld zijn woede niet onder controle kon houden.

Vervolg: Tannane bij training Las Palmas op de vuist met teamgenoot Remy

Oussama Tannane kreeg het aan de stok met Remy bevestigd coach Ayestaran tegenover de Spaanse media. Tijdens de warming up kregen de twee al woorden, wat overigens in het Frans ging waardoor de rest van het team het niet begreep.

 

Na afloop van de warming up schoot Remy de bal express tegen Tannane aan, waarna de situatie ontplofte. Beide spelers gingen met elkaar op de vuist en moesten door teamgenoten uit elkaar worden gehaald.

 

In aanloop naar het duel met Real Madrid waren beide spelers gepasseerd voor de selectie, waar Tannane diverse rake klappe wist uit te delen aan Remy. Inmiddels hebben beide kemphanen een goed gesprek gehad en lijkt de strijdbijl begraven.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Tannane bij training Las Palmas op de vuist met teamgenoot Remy

Een korte samenvatting: De 23-jarige aanvaller Oussama Tannane heeft zich in de nesten gewerkt bij Las Palmas, waar hij op het trainingsveld zijn woede niet onder controle kon houden..

Meest gelezen