Voorbeschouwing: PSV - FC Twente

5-11-2017 16:33 - Door: M.d.Z.

Voorbeschouwing: PSV - FC Twente

Voor koploper PSV komt FC Twente op bezoek, waar Gertjan Verbeek de nieuwe trainer is van de Tukkers.

Vervolg: Voorbeschouwing: PSV - FC Twente

Om 14.30u wordt er in het Philips Stadion afgetrapt tussen PSV en FC Twente, waar PSV koste wat kost met 5 punten voorsprong de interlandperiode inwillen en Ajax in de achtervolging wil laten.

 

De laatste 8 duels van PSV gingen allemaal gewonnen, waar vorige week ook op bezoek bij Vitesse met 2-4 werd gewonnen. Daar was spits Jürgen Locadia de grote man met twee goals, terwijl ook Lozano opnieuw goud waard was voor PSV.

 

Voor PSV een middag vol feest, wanneer er wordt gewonnen kent het de beste seizoensstart sinds 30 jaar. Scoort Lozano is het de eerste speler die 5 achtereenvolgende thuisduels het net wee te vinden en kan Brenet de eerste PSV-er worden die 50 duels achtereenvolgend niet wist te verliezen.

 

Cocu beschikt over een fitte selectie en wil voor de drie punten gaan, 'Records kunnen een leuke bijkomstigheid zijn en we stippen het soms aan als het uitkomt, maar het belangrijkste is dat wij in onze wedstrijden een goed niveau blijven halen,' liet Cocu weten vooruitkijkend naar de records.

 

PSV komt met deze 11 namen: Zoet; Arias, Isimat-Mirin, Schwaab, Brenet; Hendrix, Van Ginkel, Pereiro; Locadia, Bergwijn, Lozano.

 

FC Twente trainde deze week onder leiding van nieuwkomer Gert Jan Verbeek, die de zware taak heeft om zijn trainersschap bij de tukkers te beginnen met een duel tegen de koploper. Waar midweeks al getraint moest worden op de velden van ATC'65 is Almelo, was het eigen trainingscomplex niet veilig.

 

Verbeek zal het anders gaan doen dan zijn voorganger Hake, maar in de winterstop zullen er ook geen versterkingen kunnen komen. De tukkers hebben een volle ziekenboeg en hierdoor heeft Verbeek ook nog geen 11 namen vrijgegeven voor het duel in Eindhoven zondagmiddag.

 

 


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Voorbeschouwing: PSV - FC Twente

Een korte samenvatting: Voor koploper PSV komt FC Twente op bezoek, waar Gertjan Verbeek de nieuwe trainer is van de Tukkers..

Meest gelezen