Voorbeschouwing: Ajax - FC Utrecht

5-11-2017 13:00 - Door: M.d.Z.

In de Amsterdam Arena wordt om 14.30 zondag afgetrapt voor het duel tussen Ajax en FC Utrecht.

Vervolg: Voorbeschouwing: Ajax - FC Utrecht

Waar de Amsterdammers hun laatste 6 duels wisten te winnen, lijkt Keizer het weer onder controle te hebben bij de Amsterdammers. Terwijl tegenstander FC Utecht dit seizoen kwakelend speelt en Ten Hag het maar niet op de rit lijkt te krijgen.

 

Ajax wist vorige week een achterstand in Tilburg om te buigen in een 1-3 overwinning, David Neres lijkt te zijn opgebloeid bij Ajax en daar moet dan ook stevig rekening gehouden worden.

 

Ajax zal over vijf weken naar Eindhoven moeten om het gat met de koploper en rivaal PSV te dichten en zal de komende weken dus alles moeten winnen. Ook het duel tegen FC Utrecht hoort daarbij, met deze 11 namen begint Keizer aan het duel: Onana; Veltman, Wöber, de Ligt, Viergever; Van de Beek, Schöne, Ziyech; Neres, Huntelaar, Younes.

 

FC Utrecht verkeerd in een herfstdip, de laatste 8 duels werden slechts twee keer in winst afgesloten. Na de remise tegen NAC vorige week heeft de ploeg uit de Domstad slechts 14 punten en is dat wel eens beter geweest.

 

Ten Hag heeft dit seizoen ook een volle ziekenboeg, iets wat ook meegerekend moet worden dit seizoen. Wordt er verloren van Ajax wordt de achterstand op nummer 2 PEC Zwolle 10 punten en lijkt de play off plek verder weg dan ooit. Na wat gepuzzel begint Ten Hag met deze 11 namen: Jensen; Troupée, Dumić, Janssen, Klaiber; Emanuelson, Strieder, Ayoub; Labyad; Dessers, Görtler.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Voorbeschouwing: Ajax - FC Utrecht

Een korte samenvatting: In de Amsterdam Arena wordt om 14.30 zondag afgetrapt voor het duel tussen Ajax en FC Utrecht..

Meest gelezen