Cavani kent jubileum bij vijfklapper op bezoek bij Angers

4-11-2017 23:01 - Door: M.d.Z.

Cavani kent jubileum bij vijfklapper op bezoek bij Angers

PSG moest het zaterdagavond doen zonder de Braziliaan Neymar, maar had geen kind aan Angers. In eigen huis werd de laagvlieger op een vijfklapper getrakteerd.

Vervolg: Cavani kent jubileum bij vijfklapper op bezoek bij Angers

Zonder de Braziliaan Neymar had PSG geen kind aan de laagvlieger, het wervelende trio kon ook zonder de Braziliaan keurig uit de voeten. Ditmaal waren het Cavani en Mbappé die voor de treffers zorgde voor de club uit Parijs.

 

Een schitterende pass van Dani Alves zorgde ervoor dat PSG al binnen 5 minuten op rozen zat via een doelpunt van Mbappé. Enkele minuten later was het opnieuw Alves die de assist verzorgde op Draxler, die met een simpel wippertje voor de 0-2 zorgde.

 

Nog binnen het halfuur werd het 0-3, een schitterende sprintactie van Mbappé die op zijn beurt de aanvaller Cavani kon bedienen en de derde treffers van de avond kon laten aantekenen.

 

Na het uur spelen was het Cavani zelf die de 0-4 binnen wist te pegelen, wat alweer zijn 11e goal opleverde in dertien duels. Een bijzonder tintje voor de Uruguayaan, die hiermee zijn 100e in het shirt van PSG wist te maken. Mbappé zorgde voor het slotstuk en maakte de 0-5.

 

PSG staat nu aan kop met 32 punten en heeft een ongekend doelsaldo van 39/8 en is nog steeds ongeslagen in de Ligue 1.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Cavani kent jubileum bij vijfklapper op bezoek bij Angers

Een korte samenvatting: PSG moest het zaterdagavond doen zonder de Braziliaan Neymar, maar had geen kind aan Angers. In eigen huis werd de laagvlieger op een vijfklapper getrakteerd..

Meest gelezen