Brands: Gumundsson klopt op de deur, maar moet nog constanter worden

4-11-2017 20:28 - Door: M.d.Z.

Brands: Gumundsson klopt op de deur, maar moet nog constanter worden

Dat Albert Gudmundsson inmiddels op de deur klopt bij Cocu is een feit, maar dat de oefenmeester hem nog niet definitief opneemt in de selectie heeft een reden.

Vervolg: Brands: Gumundsson klopt op de deur, maar moet nog constanter worden

Alleen in het bekertoernooi mocht Albert Gudmundsson beginnen, waar hij in de Eredivisie drie invalbeurten heeft gehad van 15 minuten totaal. In gesprek met de Volkskrant laat Marcel Brands weten: 'Gudmundssons rendement is pas in de tweede seizoenshelft omhooggegaan. Hij heeft enorm veel potentie, maar het moet nog constanter over een langere periode.'

 

'Dat de plaatselijke journalist steeds schrijft dat hij erin moet, daar hebben we geen boodschap aan. We proeven het zelf het best en uiteindelijk moet Gudmundsson dat ook proeven. Het hele team aan specialisten en trainers is met hem bezig om hem mentaal en fysiek op het juiste niveau te brengen,' sluit Marcel Brands af.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Brands: Gumundsson klopt op de deur, maar moet nog constanter worden

Een korte samenvatting: Dat Albert Gudmundsson inmiddels op de deur klopt bij Cocu is een feit, maar dat de oefenmeester hem nog niet definitief opneemt in de selectie heeft een reden..

Meest gelezen