UPDATE: Sofyan Amrabat kiest definitief voor Marokko

1-11-2017 20:36 - Door: M.d.Z.

Sofyan Amrabat had woensdagmiddag nog geen officiele keuze gemaakt, maar heeft voor het Champions League duel met Shakhtar de knoop definitief doorgehakt.

Vervolg: UPDATE: Sofyan Amrabat kiest definitief voor Marokko

UPDATE:

Sofyan Amrabat heeft Oranje bondscoach Dick Advocaat laten weten definitief zijn keuze te laten vallen op Marokko. Waar de Feyenoorder nog wel met Advocaat sprak, bleef de lokroep uit zijn vaderland sterk. De oproep voor het duel met Ivoorkust van 11 november is dus voor de Feyenoorder de officiele eerste wedstrijd voor Marokko.

 

Jl. september dacht Amrabat zijn keus te kunnen maken voor Oranje of Marokko, maar liesklachten zette een streep door die keuze. Met de komende interlandperiode voor de boeg mag de 21-jarige Amrabat nu definitief de knoop gaan doorhakken.

 

Inmiddels heeft Amrabat met Oranje bondscoach Dick Advocaat een goed gesprek gehad, maar ook de bondscoach van Marokko Hervé Renard heeft met Amrabat gesproken.

 

Dat Amrabat in de selectie is opgenomen van Marokko voor het duel op 11 november met Ivoorkust, liep de Franse bondscoach vast vooruit op de zaken. Maar voor Amrabat zelf zal deze week de keus definitief gemaakt worden.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

UPDATE: Sofyan Amrabat kiest definitief voor Marokko

Een korte samenvatting: Sofyan Amrabat had woensdagmiddag nog geen officiele keuze gemaakt, maar heeft voor het Champions League duel met Shakhtar de knoop definitief doorgehakt..

Meest gelezen