Oud Ajacied: Nog nooit zo behandeld bij een club als Club Brugge

1-11-2017 16:32 - Door: M.d.Z.

Oud Ajacied Ricardo van Rhijn werd in de voorbereiding op het nieuwe seizoen de deur gewezen bij het Belgische Club Brugge.

Vervolg: Oud Ajacied: Nog nooit zo behandeld bij een club als Club Brugge

De manier waarop Club Brugge de oud Ajacied de deur uitwerkte deed hem niet veel goeds, in gesprek met VI laat de verdediger zich uit over de manier waarop het is gegaan.

 

'Ik kreeg te horen dat ik tien dagen langer vakantie mocht houden. Daar heb ik niet op gereageerd. Ik ben gaan trainen, tot verbazing van iedereen. Binnen de club bleek rondverteld te zijn dat ik het niet meer zag zitten en niet meer zou komen. Mijn plek in de kleedkamer was overgenomen, de materiaalman had me niet meer verwacht en had geen trainingskleding voor mij. Echt heel vreemd om mee te maken.'

 

'En toch heb ik twee weken meegetraind. Mijn motivatie zakte naar het nulpunt, maar ik wilde me niet laten kennen. Een jaar eerder had Club Brugge me met het volle verstand een driejarig contract aangeboden en dat heb ik met hetzelfde volle verstand getekend. Ze hebben het recht bepaalde beslissingen te nemen, maar ik laat me niet gek maken,' vervolgt de verdediger.

 

'In de media stond dat ik het niet meer naar mijn zin zou hebben in Brugge en dat ik zelf zou willen vertrekken. Bovendien zou ik moeite hebben met de Belgische manier van verdedigen, wat dat ook moge betekenen. Totale onzin, die namens mij werd verspreid. Bizar. Daar heb je dan allemaal mee te maken.'

 

Van Rhijn kon in augustus op huurbasis terugkeren in de Eredivisie bij AZ.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Oud Ajacied: Nog nooit zo behandeld bij een club als Club Brugge

Een korte samenvatting: Oud Ajacied Ricardo van Rhijn werd in de voorbereiding op het nieuwe seizoen de deur gewezen bij het Belgische Club Brugge..