AS Roma wint zonder al teveel moeite van Chelsea

1-11-2017 08:46 - Door: MaxKoehorst

AS Roma wint zonder al teveel moeite van Chelsea

AS Roma heeft in het eigen Estadio Olimpico een flinke smak uitgedeeld aan het Londense Chelsea, Roma won in eigen huis dik verdiend met 3-0 van The Blues.

Vervolg: AS Roma wint zonder al teveel moeite van Chelsea

Chelsea begon de wedstrijd na enkele seconden al met een mooie kans met Pedro maar die kon geen kracht achter de bal zetten, enkele tellen later werd de bal fenomenaal voorgeschoteld aan Stephan El Sharaawy en na nog niet eens één minuut speeltijd schoot hij snoeihard met de buitenkant AS Roma naar een voorsprong.

 

Daarna gaat AS Roma zoeken naar de 2-0 maar vindt deze nog niet; dan is het Eden Hazard met een paar mooie passes en loopacties maar ook hij weet het tij niet te keren voor zijn blauwe club. Hazard wordt voorin met Pedro en Álvaro Morata helemaal ‘stuk’ gedekt en er is geen doorkomen aan voor de club. Wederom is daar in een counter na iets langer dan een half uur opeens weer El Sharaawy die na een tweede defensieve fout er opeens doorheen is. De speler geeft er een mooi tikje aan mee en laat de Belgische keeper Thibaut Courtois geheel kansloos; 2-0.

 

En dan ziet het er voor de club van Antonio Conte – die al enkele weken onder flinke druk staat – opeens een stuk minder rooskleurig uit, waar de club steevast op plaats één stond in de poule, moet de club nu wellicht denken aan plaats twee of drie en is het onzeker of de club wel doorgaat richting de knock-out fase.

 

Chelsea probeert wederom kansen te creëren in de tweede helft maar elke keer staat daar een Romein op scherp en is er geen doorkomen aan voor de Blues. Na iets langer dan een uur gespeeld te hebben is daar Diego Perotti die gewoon uithaalt en dan ook nog eens onverwachts zijn club naar een 3-0 schiet als Chelsea het verzuimd goed te verdedigen én goed te keepen. Want hier stond ook Courtois niet goed gepositioneerd.

 

Daarna was het snel afgelopen met alle hoop voor Chelsea, enkele wissels aan beide kanten vonden nog plaats maar het mocht niet meer baten voor Conte, Eusebio di Francesco’s club won verdiend met 3-0 van Chelsea. Een grote vernedering dus voor de Italiaans-Engelse club en de club mag zich nu aan opmaken voor de weekendtopper tegen Manchester United, die meer succes hadden in de Champions League dinsdagavond.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

AS Roma wint zonder al teveel moeite van Chelsea

Een korte samenvatting: AS Roma heeft in het eigen Estadio Olimpico een flinke smak uitgedeeld aan het Londense Chelsea, Roma won in eigen huis dik verdiend met 3-0 van The Blues..

Meest gelezen