Pereiro is Eredivisie Speler van de maand

1-11-2017 15:56 - Door: NicoPeters

Pereiro is Eredivisie Speler van de maand

PSV is bezig aan een uitstekende seizoenstart in de Eredivisie en dat is ook bij de Eredivisie CV, de vennootschap die zich bezighoudt met onder meer de belangenbehartiging van de Eredivisieclubs, niet onopgemerkt gebleven. PSV-speler Gastón Pereiro is namelijk uitgeroepen tot Eredivisie Speler van de maand (oktober).

Vervolg: Pereiro is Eredivisie Speler van de maand

De 22-jarige Uruguayaanse aanvaller annex middenvelder kon over de maand oktober uitstekende statistieken voorleggen. Pereiro had in oktober liefst elf succesvolle voorzetten exclusief corners en dat deed geen enkele andere speler in de Eredivisie beter in oktober. Daarnaast wist hij elf kansen te creëren en scoorde hij twee keer. In totaal scoorde Pereiro tot dusver vijf keer in tien competitieduels voor PSV.


Door zijn prestaties troefde Pereiro deze maand Alireza Jahanbakhsh (AZ) en Hirving Lozano (PSV) af. Eerder dit seizoen werden zijn teamgenoot Lozano (augustus) en Feyenoord-aanvaller Steven Berghuis (september) ook al uitgeroepen tot Speler van de maand.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Pereiro is Eredivisie Speler van de maand

Een korte samenvatting: PSV is bezig aan een uitstekende seizoenstart in de Eredivisie en dat is ook bij de Eredivisie CV, de vennootschap die zich bezighoudt met onder meer de belangenbehartiging van de Eredivisieclubs, niet onopgemerkt gebleven. PSV-speler Gastón Pereiro is namelijk uitgeroepen tot Eredivisie Speler van de maand (oktober)..