Kane lijkt in Champions League tegen Real terug te zijn

31-10-2017 18:40 - Door: M.d.Z.

Kane lijkt in Champions League tegen Real terug te zijn

Waar Tottenham afgelopen weekend tegen het Engelse Manchester United niet kon beschikken over topschutter Kane, lijkt hij in het Champions League duel met Real Madrid weer van de partij te zijn.

Vervolg: Kane lijkt in Champions League tegen Real terug te zijn

Tottenham trainer Mauricio Pochettino heeft goede hoop dat Kane woensdagavond weer beschikbaar is, dan ontvangt de Engelse grootmacht de Spaanse topclub Real Madrid.

 

De vierde wedstrijd in de groepsfase voor de Champions League heeft Tottenham Kane weer terug, die de laatst twee duels aan zich voorbij moest laten gaan vanwege een hamstringblessure. In de League Cup ging Tottenham met 3-2 ten onder tegen stadsgenoot West Ham, en in de topper tegen United werd nipt met 1-0 verloren.

 

In de persconferentie in aanloop naar het Champions League treffen laat Pochettino weten: 'We zijn zeer zelfverzekerd, Het is mogelijk dat Kane terugkeert, maar ik wil niet zeggen voor honderd procent, omdat we nog een dag te gaan hebben. Hij heeft vandaag getraind, maar het is belangrijk dat we de juiste beslissing nemen.'

 

Tottenham gaat aan kop in groep H na drie duels met 7 punten, wanneer er wordt gewonnen van Real Madrid woensdagavond wordt een grote stap richting de knock out fase van het kampioenenbal gemaakt.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Kane lijkt in Champions League tegen Real terug te zijn

Een korte samenvatting: Waar Tottenham afgelopen weekend tegen het Engelse Manchester United niet kon beschikken over topschutter Kane, lijkt hij in het Champions League duel met Real Madrid weer van de partij te zijn..