Van Halst: Nog heel veel werk te verzetten bij FC Twente

30-10-2017 10:18 - Door: NicoPeters

Van Halst: Nog heel veel werk te verzetten bij FC Twente

FC Twente-directeur Jan van Halst, verantwoordelijk voor de commerciële en technische zaken, is zeer blij met de komst van trainer Gertjan Verbeek. De trainer tekende tot medio 2019 bij FC Twente en zal zich naast het trainen ook bezighouden met het aan- en verkoopbeleid van de club.

Vervolg: Van Halst: Nog heel veel werk te verzetten bij FC Twente

'Gertjan Verbeek is een trainer die staat voor aanvallend voetbal. Hij brengt veel ervaring met zich mee, is gretig en wil graag bij FC Twente werken. Hij heeft aangetoond spelers beter te maken. Daarbij eist hij veel van zijn spelers, staf, omgeving en van zichzelf', zei Van Halst op de website van FC Twente. Van Halst is ook blij met de komst van Jan de Jonge, die weer assistent-trainer wordt van Verbeek. 'Dat geldt ook voor Jan de Jonge. Hun werkwijze past binnen het topsportklimaat dat we nastreven. Verbeek heeft ook ervaring met het werken onder moeilijke omstandigheden.'
 
 
'Daar heeft hij bijvoorbeeld in het verleden bij AZ mee te maken gehad, toen ook een club in opbouw. Er is nog heel veel werk te verzetten bij FC Twente. Ook daarom willen we de ervaring, kennis en expertise van Verbeek breder inzetten en gaat hij ook de rol van technisch manager vervullen. In de rol van technisch manager krijgt hij medeverantwoordelijkheid over het aan- en verkoopbeleid, de scouting en de jeugdopleiding, in samenwerking met de huidige directie', aldus Van Halst over de oud-trainer van sc Heerenveen, Feyenoord, Heracles Almelo, AZ, 1. FC Nürnberg en VfL Bochum. 

◄ vorige bericht ► volgende bericht

Van Halst: Nog heel veel werk te verzetten bij FC Twente

Een korte samenvatting: FC Twente-directeur Jan van Halst, verantwoordelijk voor de commerciële en technische zaken, is zeer blij met de komst van trainer Gertjan Verbeek. De trainer tekende tot medio 2019 bij FC Twente en zal zich naast het trainen ook bezighouden met het aan- en verkoopbeleid van de club..