Real Madrid kent lelijke uitglijder tegen promovendus Girona

29-10-2017 21:40 - Door: M.d.Z.

Real Madrid kent lelijke uitglijder tegen promovendus Girona

Voor de vierde keer al dit seizoen ging Real Madrid ten onder, maar zondag was het extra pijnlijk. Op Catalaanse bodem ging het zwalkend Real met 2-1 onderuit tegen Girona.

Vervolg: Real Madrid kent lelijke uitglijder tegen promovendus Girona

Waar de spanningen van de overheid duidelijk voelbaar waren, ging promovendus Girona hier het best mee om. Real leek het niets te doen toen het in de 12e minuut via Isco al snel op voorsprong wist te komen.

 

Girona bleef na de vroege tegengoal knap overeind en kreeg na rust loon na werken, binnen een tijdsbestek van slechts 240 seconden draaide Girona het hele duel om met 2 treffers.

 

Christian Stuani was goed voor de gelijkmaker, waar amper enkele minuten later zelfs Cristian Portu voor de 2-1 mocht zorgen. Girona had verder kunnen uitlopen en raakte nog enkele malen de paal, waar Real Madrid verder aanzette kon het geen gelijkmaker meer forceren.

 

Na tien duels is het gat na het verlies met koploper FC Barcelona opgelopen naar 8 punten.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Real Madrid kent lelijke uitglijder tegen promovendus Girona

Een korte samenvatting: Voor de vierde keer al dit seizoen ging Real Madrid ten onder, maar zondag was het extra pijnlijk. Op Catalaanse bodem ging het zwalkend Real met 2-1 onderuit tegen Girona..

Meest gelezen