VVV trainer Steijn: De arbiter moet dit maar is goed terugkijken

29-10-2017 11:45 - Door: M.d.Z.

VVV trainer Steijn: De arbiter moet dit maar is goed terugkijken

Het Eredivisieduel tussen Heracles Almelo en VVV Venlo was het debuut voor KNVB arbiter Martin Perez, die het in de ogen van VVV trainer Maurice Steijn niet goed kan doen.

Vervolg: VVV trainer Steijn: De arbiter moet dit maar is goed terugkijken

In gesprek met FOX Sports liet Steijn weten: 'Dan hoop je in ieder geval dat de scheidsrechter zijn werk doet. Maar dat heeft hij niet gedaan vandaag, dat lijkt me duidelijk.' Hier heeft de trainer van VVV het over een overtreding van middenvelder Robin Pröpper die duidelijk de rode kaart had moeten krijgen.

 

 

 

 

'Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden, maar volgens mij is dat een honderd procent rode kaart. Geen enkele intentie om de bal te raken, hij is ook nog eens de laatste man… Als dit geen rood is, dan weet ik het ook niet.'

 

In de rust leek Perez zijn excuus te hebben opgemaakt aan VVV trainer Steijn, 'Hij kwam naar me toe en wilde antwoorden op een paar beslissingen die ik heb genomen. Op een gegeven moment geef je aan: oké Maurice, je hebt gelijk. En dan loop je naar binnen om de discussie te vermijden. Maar ik heb geen excuses gemaakt.'

 

Arbiter Perez ontkent dit in ieder geval en laat een andere kant van het verhaal horen.

 

 

 

 


◄ vorige bericht ► volgende bericht

VVV trainer Steijn: De arbiter moet dit maar is goed terugkijken

Een korte samenvatting: Het Eredivisieduel tussen Heracles Almelo en VVV Venlo was het debuut voor KNVB arbiter Martin Perez, die het in de ogen van VVV trainer Maurice Steijn niet goed kan doen..