Van het Schip en PEC Zwolle blijven op roze wolk na zege op ADO

29-10-2017 08:45 - Door: M.d.Z.

Van het Schip en PEC Zwolle blijven op roze wolk na zege op ADO

PEC Zwolle wist zaterdagavond ook ADO Den Haag met 0-2 te verslaan, hierdoor blijft het voorlopig goed meedoen in de kop van de Eredivisie.

Vervolg: Van het Schip en PEC Zwolle blijven op roze wolk na zege op ADO

Waar PEC Zwolle midweeks tegen Kozakken Boys nog 120 minuten nodig had, was daar tegen ADO weinig van terug te zien. Binnen zes minuten leidde PEC Zwolle al via Parzyszek. En bnnen 4 minuten later was het alweer 2-0, een keurig ingeschoten vrije trap van Younes Namli zorgde voor de verdubbeling van de score.

 

Na de 2-0 voorsprong van PEC leek ADO meer in het duel te komen en mochten zij het spel maken. Ook in de tweede helft liet PEC het komen en kon het door de voorsprong achterover leunen en gokken op de counter.

 

Door de overwinning mag PEC nog steeds meedraaien in de top van de Eredivisie, enige smet op de zege was het uitvallen van Youness Mokhtar, hij ging eraf met een hamstringblessure.

 

 


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Van het Schip en PEC Zwolle blijven op roze wolk na zege op ADO

Een korte samenvatting: PEC Zwolle wist zaterdagavond ook ADO Den Haag met 0-2 te verslaan, hierdoor blijft het voorlopig goed meedoen in de kop van de Eredivisie..

Meest gelezen