Gio baalt van zeperd tegen Roda: Zoveel kansen gehad

28-10-2017 23:41 - Door: NicoPeters

Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst baalde van het puntenverlies bij Roda JC Kerkrade. Feyenoord speelde bij Roda JC met 1-1 gelijk en dat had niet gehoeven. De ploeg uit Rotterdam kreeg namelijk erg veel kansen. Er vielen liefst 28 schotpogingen voor Feyenoord te noteren.

Vervolg: Gio baalt van zeperd tegen Roda: Zoveel kansen gehad

‘We kregen in de tweede helft zoveel kansen op de winnende treffer, maar de bal wilde er maar niet in. We waren de bovenliggende partij, maar je moet de kansen afmaken. Het zat niet mee. Zoveel goede kansen krijgen en maar één keer scoren, dat kan niet’, zei Van Bronckhorst op de website van Feyenoord.


Feyenoord begon nog wel prima, daar Steven Berghuis na elf minuten de 0-1 maakte. ‘Dat was lekker en een goede actie van Steven. Zo’n vroege voorsprong moet vertrouwen geven voor het vervolg van de wedstrijd, maar de 1-1 viel al vrij snel. Dat mag niet gebeuren. Het voetbal dat we daarna lieten zien, had genoeg moeten zijn voor een overwinning. Het zat er helaas niet in’, vervolgde Van Bronckhorst, die baalde van de gemiste kansen.


‘Het enige dat ik mijn team kan verwijten is dat we de kansen niet hebben afgemaakt. Als je de uitslag ziet zullen mensen denken dat de twee teams gelijkwaardig aan elkaar waren, maar als je kijkt naar de kansen hadden wij meer verdiend dan een punt. Juist een overwinning is wat we nodig hebben, want dat we in een moeilijke fase zitten is duidelijk’, aldus de trainer, die met Feyenoord vijf punten pakte uit de laatste zes competitieduels.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Gio baalt van zeperd tegen Roda: Zoveel kansen gehad

Een korte samenvatting: Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst baalde van het puntenverlies bij Roda JC Kerkrade. Feyenoord speelde bij Roda JC met 1-1 gelijk en dat had niet gehoeven. De ploeg uit Rotterdam kreeg namelijk erg veel kansen. Er vielen liefst 28 schotpogingen voor Feyenoord te noteren..

Meest gelezen