Verlies Dortmund kost Bosz koppositie in bundesliga

29-10-2017 00:25 - Door: NicoPeters

Verlies Dortmund kost Bosz koppositie in bundesliga

Borussia Dortmund is zaterdag de koppositie in de Duitse Bundesliga kwijtgeraakt. De ploeg van trainer Peter Bosz verloor met 4-2 bij Hannover 96, terwijl Bayern München met 2-0 van RB Leipzig. Bosz baalt van de gehele situatie.

Vervolg: Verlies Dortmund kost Bosz koppositie in bundesliga

‘We hebben vooral in de eerste helft slecht gespeeld. Hannover heeft terecht gewonnen. Ze hebben vanaf het begin met agressie gespeeld’, zo citeerde het ANP de coach, die afgelopen zomer overkwam van Ajax. Bosz begon zeer goed aan het seizoen met Dortmund, maar zakt nu langzaamaan weg.


In de laatste drie competitieduels pakte de ploeg maar één punt. In die duels kreeg het ook liefst negen doelpunten tegen. Verder draait het in de Champions League nog niet met Dortmund. Het verloor van Real Madrid en Tottenham Hotspur, maar speelde daarnaast teleurstellend gelijk tegen Apoel Nicosia. Dortmund staat nu drie punten achter op Bayern in de competitie.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Verlies Dortmund kost Bosz koppositie in bundesliga

Een korte samenvatting: Borussia Dortmund is zaterdag de koppositie in de Duitse Bundesliga kwijtgeraakt. De ploeg van trainer Peter Bosz verloor met 4-2 bij Hannover 96, terwijl Bayern München met 2-0 van RB Leipzig. Bosz baalt van de gehele situatie..