Jørgensen: We missen een type als Dirk Kuyt dit seizoen

28-10-2017 16:55 - Door: NicoPeters

Feyenoord-spits Nicolai Jørgensen speelt dit seizoen niet meer samen met Dirk Kuyt en dat vindt de Deen jammer. Vorig seizoen werd Feyenoord kampioen en Kuyt had hier in zijn laatste jaar als profvoetballer een groot aandeel in. Dit seizoen draait het vooralsnog iets minder bij Feyenoord, maar volgens Jørgensen komt dat niet omdat Kuyt weg is.

Vervolg: Jørgensen: We missen een type als Dirk Kuyt dit seizoen

‘Natuurlijk mis ik hem. Hij is een goede vent, maar zou hij dit seizoen nog zo goed kunnen presteren als vorig jaar? Dat weet ik niet. Die vraag kan ik ook niet beantwoorden. Het is een feit dat hij er niet meer bij is. Ik denk ook niet dat we iets missen in het huidige team. We kunnen heel goed zijn, dat moeten we nu laten zien’, zei de Deen tegen de NOS.


Vorig seizoen was Jørgensen een zeer belangrijke pion bij Feyenoord en scoorde 21 keer in de Eredivisie. Dit seizoen stond hij enige tijd aan de kant met een blessure. Vorige week tegen Ajax (1-4 verlies) stond hij voor het eerst sinds begin september weer in de basis. Hij miste echter wel een strafschop. ‘Ik heb er in mijn carrière twaalf genomen en maar eentje gemist. Ik voelde me verschrikkelijk in de dagen erna, ik was mezelf niet’, aldus Jørgensen.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Jørgensen: We missen een type als Dirk Kuyt dit seizoen

Een korte samenvatting: Feyenoord-spits Nicolai Jørgensen speelt dit seizoen niet meer samen met Dirk Kuyt en dat vindt de Deen jammer. Vorig seizoen werd Feyenoord kampioen en Kuyt had hier in zijn laatste jaar als profvoetballer een groot aandeel in. Dit seizoen draait het vooralsnog iets minder bij Feyenoord, maar volgens Jørgensen komt dat niet omdat Kuyt weg is..

Meest gelezen