Bas Dost kan met 2 jaar verlengen en salaris verhoging tegemoet zien

27-10-2017 18:22 - Door: M.d.Z.

Bas Dost kan met 2 jaar verlengen en salaris verhoging tegemoet zien

Sporting Club de Portugal wil aanvaller Bas Dost een voorstel doen, de club wil de Nederlander twee jaar extra behouden.

Vervolg: Bas Dost kan met 2 jaar verlengen en salaris verhoging tegemoet zien

Maar niet alleen een verlenging lijkt in het verschiet voor de clubtopscorer van Sporting, ook een ruime salarisverhoging lijkt in de papieren te zitten. Momenteel is Bas Dost bijna een van de grootverdieners bij Sporting met een jaarsalaris van 1, 8 miljoen euro, maar er zit meer in het vat voor de Nederlander.

 

Grootverdiener
Het salaris van Bas Dost wordt verhoogd van 1,8 naar 1,9 miljoen euro op jaarbasis, daarbij lijken er ook nieuwe bonussen in het vooruitzicht gesteld voor de spits. Mocht Dost akkoord gaan, dan wordt hij net als Seydou Doumbia een van de duurste op de loonlijst van Sporting.

 

2022
Ondanks dat Everton enkele malen op de deur klopte, lijkt Bas Dost in Portugal te blijven. De spits heeft het naar zijn zin en heeft onlangs een huis van 1 miljoen euro gekocht. Het huidige contract van Bas Dost loopt tot medio 2020 en kan dus opgehoogd worden naar 2022. Waar de vaste afkoopsom van 60 miljoen dan ook wordt verhoogd.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Bas Dost kan met 2 jaar verlengen en salaris verhoging tegemoet zien

Een korte samenvatting: Sporting Club de Portugal wil aanvaller Bas Dost een voorstel doen, de club wil de Nederlander twee jaar extra behouden..