Opnieuw blessuregeval Feyenoord, Miquel Nelom haakt af voor Roda uit

27-10-2017 17:04 - Door: M.d.Z.

Opnieuw blessuregeval Feyenoord, Miquel Nelom haakt af voor Roda uit

Opnieuw zijn de defensieve problemen van Feyenoord toegenomen, na het bekerduel tegen Swift is ook Miquel Nelom geblesseerd afgehaakt.

Vervolg: Opnieuw blessuregeval Feyenoord, Miquel Nelom haakt af voor Roda uit

De ziekenboeg van de Rotterdammers leek even rustigaan leeg te stromen, maar het zit de Rotterdamse grootmacht allerminst mee dit seizoen. Afgelopen bekerduel tegen Swift raakte Miquel Nelom geblesseerd en kan hierdoor niet meespelen in het competitieduel tegen Roda JC van komend weekend.

 

'Hij heeft woensdag een tik gehad en reist niet mee naar Limburg,' liet oefenmeester Van Bronckhorst vrijdag weten in het wekelijkse perspraatje. Daarbij komt ook dat verdedigers Ook Renato Tapia en Sven van Beek nog niet fit genoeg zijn bevonden om het uitduel met Roda JC te halen.

 

Jan-Arie van der Heijden en Eric Botteghin waren al geblesseerd, waardoor Feyenoord in de defensieve problemen lijkt te zijn gekomen. 'Al hebben we veel blessures, het is geen excuus. Want als je verliest, is dat nooit goed. Maar het maakt het natuurlijk wel lastig.'

 

Het lijkt er wel op dat Sam Larsson in de basis mag beginnen tegen Roda JC, de oud Heerenveen spits liet in het bekerduel tegen Swift duidelijk zien het scoren nog niet te zijn verleerd.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Opnieuw blessuregeval Feyenoord, Miquel Nelom haakt af voor Roda uit

Een korte samenvatting: Opnieuw zijn de defensieve problemen van Feyenoord toegenomen, na het bekerduel tegen Swift is ook Miquel Nelom geblesseerd afgehaakt..

Meest gelezen