De Mos ziet in oud FC Twente trainer opvolger Dick Advocaat bij Oranje

27-10-2017 17:17 - Door: M.d.Z.

De Mos ziet in oud FC Twente trainer opvolger Dick Advocaat bij Oranje

Bij de KNVB lijkt men Ronald Koeman al in het vizier te hebben als geschikte opvolger voor Dick Advocaat, maar als het aan Aad de Mos ligt is dat nog uitgemaakte zaak.

Vervolg: De Mos ziet in oud FC Twente trainer opvolger Dick Advocaat bij Oranje

Waar de KNVB namen als Ronald Koeman en Frank de Boer in gedachten hebben voor een functie als nieuwe bondscoach, heeft Aad de Mos nog een derde kandidaat in petto. De Belg Michel Preud'homme lijkt hem ook een ideale kandidaat voor het bondscoachschap van Oranje.

 

In gesprek met De Gazet van Antwerpen laat Aad de Mos weten: 'De nieuwe directeur van de Nederlandse voetbalbond (Eric Gudde, red.) begint op 7 november aan zijn functie en zijn eerste taak is het aanstellen van een nieuwe bondscoach. Naast De Boer en Koeman was Preud'homme een van de drie topkandidaten.'

 

De Belg was slechts een seizoen in de Eredivisie actief, bij FC Twente. Maar de Belg won toen wel de Rinus Michels Award dat seizoen. Afgelopen week sloeg Preud'homme nog een functie af bij KV Mechelen, bij de Belgen zien ze hem ook als opvolger van Martinez om Belgie op het WK te leiden.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

De Mos ziet in oud FC Twente trainer opvolger Dick Advocaat bij Oranje

Een korte samenvatting: Bij de KNVB lijkt men Ronald Koeman al in het vizier te hebben als geschikte opvolger voor Dick Advocaat, maar als het aan Aad de Mos ligt is dat nog uitgemaakte zaak..

Meest gelezen