Frank de Boer genoemd in Schotland voor Rangers FC

27-10-2017 15:53 - Door: M.d.Z.

Frank de Boer genoemd in Schotland voor Rangers FC

Het geruchtencircuit is weer volop aan het draaien, zo wordt oud Ajax en Crystal Palace trainer Frank de Boer genoemd in Schotland.

Vervolg: Frank de Boer genoemd in Schotland voor Rangers FC

Frank de Boer zit na zijn korte periode bij het Engelse Crystal Palace genoemd in Schotland bij Glasgow Rangers, de ploeg ontsloeg donderdag trainer Caixinha. De Portugese trainer kreeg de ploeg niet aan het voetballen waar het nu vierde staat in de Schotse competitie.

 

Maar niet alleen de naam van Frank de Boer wordt genoemd, ook namen als Mikel Arteta (Manchester City-assistent), Sam Allardyce (clubloos) en Patrick Vieira (New York City FC-manager) komen voorbij.

 

Frank de Boer werd afgelopen zomer ook al genoemd in Schotland, waar de Nederlander voor een frisse wind kan zorgen. 'Een oud-speler van Rangers die vier opeenvolgende landstitels won met Ajax klinkt zéér aanlokkelijk,' weet de Daily Mail te schrijven.

 

'Toch staat het De Boer-aandeel historisch laag, na nachtmerries bij Inter en Crystal Palace. De reputatie van de Nederlandse legend als één van de beste jonge managers in de voetbalwereld is tanende. Maar: iedereen houdt van comebacks en De Boer moet ergens weer een doorstart maken. Zijn aanstelling zou een gok zijn voor hem en Rangers.'


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Frank de Boer genoemd in Schotland voor Rangers FC

Een korte samenvatting: Het geruchtencircuit is weer volop aan het draaien, zo wordt oud Ajax en Crystal Palace trainer Frank de Boer genoemd in Schotland..

Meest gelezen