Gebroeders Kroenke: Niet alleen maar naar Wenger wijzen

26-10-2017 18:45 - Door: M.d.Z.

Gebroeders Kroenke: Niet alleen maar naar Wenger wijzen

Vader en Zoon Kroenke waarschuwen de kritische fans van het Londense Arsenal, die hun gif uitspuwen over de Franse coach Wenger.

Vervolg: Gebroeders Kroenke: Niet alleen maar naar Wenger wijzen

De gebroeders Kroenke zijn naar Londen gevlongen donderdag, samen met aandeelhouders hebben zij deze gelegenheid aangegrepen om in het openbaar hun visie nogmaals te delen.

 

Dat Arsenal al jarenlang achterop blijft bij de grote uit de Premier League, krijgt Wenger de laatste tijden alleen maar te horen op de transfermarkt niet te kunnen slagen. Afgelopen seizoen was de druppel voor de fans, toen er buiten de top vier werd geeindigd en dus geen Champions League voetbal werd afgedwongen.

 

In een interview in The Telegraph laten de gebroeders Kroenke weten: 'Sportfans zijn geweldig. Ze zijn extreem fanatiek en gepassioneerd. Dat is het goede nieuws,' aldus de Amerikaanse eigenaar. 'Maar het is tegelijkertijd ook het slechte nieuws. Ze hebben altijd meningen en hebben daar ook recht op, maar ik maak me zorgen over welke invloed dat heeft op de spelers en de technische staf. Die invloed kan alleen maar negatief zijn, en als je één groep niet negatief wil beïnvloeden dan is het die wel.'

 

Afgelopen seizoen stond de positie van Wenger meer onder druk dan ooit, maar de Fransman nam alle twijfel weg toen hij zijn contract met twee jaar verlengde. Volgens Kroenke volledig aan de Fransman te wijten, 'Beide partijen moeten zich comfortabel voelen om de toekomst met elkaar in te gaan, niet alleen wij. Ik weet zeker dat Arsène heeft nagedacht of hij wel door wilde gaan. We hebben veel respect voor hem en gaan hem niet onder druk zetten. En hij heeft ons ook met respect behandeld.'


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Gebroeders Kroenke: Niet alleen maar naar Wenger wijzen

Een korte samenvatting: Vader en Zoon Kroenke waarschuwen de kritische fans van het Londense Arsenal, die hun gif uitspuwen over de Franse coach Wenger..

Meest gelezen