Mimoun Mahi: Keus was nu niet moeilijk, Marokko is het geworden

26-10-2017 17:16 - Door: M.d.Z.

Mimoun Mahi: Keus was nu niet moeilijk, Marokko is het geworden

De aanvaller van FC Groningen had gerust voor het Nederlands Elftal willen uitkomen, maar heeft nu zijn keuze gemaakt voor Marokko.

Vervolg: Mimoun Mahi: Keus was nu niet moeilijk, Marokko is het geworden

Mahi laat weten: 'Op termijn had ik zeker van toegevoegde waarde kunnen zijn. Ik heb ook voor Jong Oranje gespeeld. En bij Nederland gaat het momenteel ook niet geweldig", vertelt Mahi.

 

Mahi heeft geen gesprek gehad met Oranje bondscoach Dick Advocaat, wellicht was dan de keuze tussen Oranje en Marokko wel moelijker geweest voor de aanvaller van FC Groningen.

 

'Vertrouwen krijgen is voor voetballers namelijk erg belangrijk. En daarnaast lag de KNVB overhoop, de nadruk lag op randzaken. Dat hielp ook niet mee. Dus ben ik blij met Marokko,' aldus Mahi die de laatste tijd negatief in het nieuws komt.

 

Mahi maakte dit jaar zijn officiele eerste doelpunt voor Marokko, voor hem het mooiste moment tot op heden, 'Honderd procent. Het is sportief het mooiste dat mij ooit is overkomen.'


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Mimoun Mahi: Keus was nu niet moeilijk, Marokko is het geworden

Een korte samenvatting: De aanvaller van FC Groningen had gerust voor het Nederlands Elftal willen uitkomen, maar heeft nu zijn keuze gemaakt voor Marokko..

Meest gelezen