Debuut Karsdorp loopt uit op drama, zware knieblessure tot gevolg

26-10-2017 18:55 - Door: M.d.Z.

Debuut Karsdorp loopt uit op drama, zware knieblessure tot gevolg

Woensdagavond maakte oud Feyenoorder Rick Karsdorp zijn officele debuut voor het Italiaanse AS Roma. Wat een groot succes had moeten worden liep uit op een compleet drama.

Vervolg: Debuut Karsdorp loopt uit op drama, zware knieblessure tot gevolg

De 22-jarige oud Feyenoorder scheurde de kruisbanden af van zijn linkerknie en liep opnieuw een zware knieblessure op. In het duel tegen Crotone mocht Karsdorp in de basis beginnen, waar hij tien minuten voor rust werd gewisseld.

 

Karsdorp kreeg direct een zak ijs op zijn knie, maar kon na afloop gewoon interviews houden. Toch werd er in de nacht van woensdag naar donderdag een onderzoek ingesteld, waar het drama aan het licht kwam. De voorste kruisband van de linkerknie is afgescheurd.

 

Later vandaag zal Karsdorp een aanvullend onderzoek ondergaan bij kniespecialist Mariani, die eerder ook al oud Ajacied Arek Milik onder handen nam. Verwacht wordt dat Karsdorp zes tot negen maanden buitenspel staat bij AS Roma, die eerder al lang op zijn debuut mocht wachten vanwege aanhoudende meniscus problemen.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Debuut Karsdorp loopt uit op drama, zware knieblessure tot gevolg

Een korte samenvatting: Woensdagavond maakte oud Feyenoorder Rick Karsdorp zijn officele debuut voor het Italiaanse AS Roma. Wat een groot succes had moeten worden liep uit op een compleet drama..