Eisen Neymar te gek voor woorden: Niks mag alles moet

25-10-2017 17:14 - Door: M.d.Z.

Eisen Neymar te gek voor woorden: Niks mag alles moet

Neymar, die afgelopen zomer voor een recordbedrag van 222 miljoen euro naar PSG werd gehaald, heeft zich nu al in de nesten gewerkt bij zijn ploeggenoten.

Vervolg: Eisen Neymar te gek voor woorden: Niks mag alles moet

De irritaties lopen hoog op bij de ploeggenoten van Neymar zo weet La Parasien te koppen woensdag. De Braziliaan heeft na zijn overgang naar PSG geeist dat hij altijd twee fystiotherapeuten tot zijn beschikking moet hebben.

 

Vroeger had de Zweedse vedette Zlatan Ibrahimovic ook altijd twee fysiotherapeuten tot zijn beschikking, maar zij behandelde ook andere spelers van PSG. Dat is nu bij Neymar niet het geval, wat voor veel irritatie zorgt bij de rest van de spelersgroep.

 

Ook staat in het contract van Neymar opgenomen dat wanneer er nadrukkelijk wordt getraint op verdedigen, dat de Braziliaan deze oefeningen mag overslaan. Tevens is het ten strengste verboden dat verdedigers van PSG een tackle op de benen van Neymar inzetten.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Eisen Neymar te gek voor woorden: Niks mag alles moet

Een korte samenvatting: Neymar, die afgelopen zomer voor een recordbedrag van 222 miljoen euro naar PSG werd gehaald, heeft zich nu al in de nesten gewerkt bij zijn ploeggenoten..