Amrabat: Fout als deze mag mij niet overkomen

23-10-2017 14:57 - Door: NicoPeters

Amrabat: Fout als deze mag mij niet overkomen

Sofyan Amrabat, speler van Feyenoord, ging zondag pijnlijk de fout in, in de Klassieker met Ajax (1-4). Middenvelder Amrabat, die als rechtsback speelde, ging de fout in waardoor David Neres Klaas-Jan Huntelaar wegstuurde en laatstgenoemde kon scoren. Aan de andere kant ging Ajax-verdediger Matthijs de Ligt, die een penalty veroorzaakte, de fout in, maar hij werd gered door doelman André Onana.

Vervolg: Amrabat: Fout als deze mag mij niet overkomen

'Ik snap hoe Matthijs zich voelt. Ik was ook ongelooflijk blij toen wij een penalty kregen. Daardoor kon de 1-0 achterstand, die door een hele grote fout van mij was ontstaan, worden weggewerkt. Maar helaas missen we de penalty. Even later werd het toch 1-1 en toen hoopte ik dat we de wedstrijd alsnog naar ons toe zouden trekken. Maar dat lukte niet', zei Amrabat in gesprek met De Telegraaf.
 
 
Volgens Amrabat ging hij de fout in omdat hij de situatie voetballend probeerde op te lossen. 'Ik probeer altijd mijn eigen ding te doen, tegen wie we ook spelen. Toch mag zo’n fout als deze mij niet overkomen. In een topwedstrijd wordt het meteen afgestraft. Vanaf dat moment liepen we achter de feiten aan. We hadden heel even een sterke periode en toen hadden we de 2-1 en de 3-1 moeten maken. Jammer dat het toen niet lukte', aldus Amrabat, die zag dat Feyenoord na de 0-1 nog wel terugkwam tot 1-1, maar in de laatste twintig minuten scoorde Ajax nog drie keer.
 

◄ vorige bericht ► volgende bericht

Amrabat: Fout als deze mag mij niet overkomen

Een korte samenvatting: Sofyan Amrabat, speler van Feyenoord, ging zondag pijnlijk de fout in, in de Klassieker met Ajax (1-4). Middenvelder Amrabat, die als rechtsback speelde, ging de fout in waardoor David Neres Klaas-Jan Huntelaar wegstuurde en laatstgenoemde kon scoren. Aan de andere kant ging Ajax-verdediger Matthijs de Ligt, die een penalty veroorzaakte, de fout in, maar hij werd gered door doelman André Onana..

Meest gelezen