Mahi heeft spijt: Normaal reageer ik niet zo

22-10-2017 07:50 - Door: NicoPeters

Mahi heeft spijt: Normaal reageer ik niet zo

FC Groningen-aanvaller Mimoun Mahi heeft spijt van zijn daad waardoor hij geschorst is door zijn club. Een voorval tijdens het duel met Willem II (0-1 verlies) van vrijdag leidde ertoe dat hij disciplinair werd geschorst vanwege ‘ontoelaatbare houding en gedrag’. Ploeggenoot Oussama Idrissi werd ook geschorst. Mahi reageerde tegenover RTV Noord op de schorsing.

Vervolg: Mahi heeft spijt: Normaal reageer ik niet zo


'Ik heb de trainer niet geschoffeerd of zoiets, maar het was een situatie tijdens de wedstrijd. Ik reageerde in het veld te emotioneel en meer kan ik er niet over zeggen’, zei de 23-jarige aanvaller, die in de basis stond, in gesprek met het medium. Mahi maakt voorlopig geen deel uit van de selectie van FC Groningen. Hij mist in ieder geval het bekerduel met Roda JC Kerkrade van komende woensdag en het competitieduel met Sparta Rotterdam van volgende week zondag.


Mahi had direct spijt van zijn actie en heeft direct excuses gemaakt. 'Direct na de wedstrijd heb ik mijn excuses aangeboden en vanochtend nog een keer. Ik heb echt spijt van mijn emotionele uitbarsting, maar had niet gedacht dat ik geschorst zou worden’, vervolgde de international van Marokko. Wat hij precies heeft gedaan wordt niet duidelijk. FC Groningen meldde daar ook niets over.


De aanvaller zit wel met de hele situatie in de maag. Mahi moet zich maandagochtend ook direct melden bij directeur Hans Nijland en technisch manager Ron Jans. 'De hele situatie is enorm pijnlijk. Niet alleen voor mijzelf, maar ook voor de club. Maandagmorgen moet ik mij melden en dan moeten we opzoek naar de beste oplossing voor zowel mijzelf als voor de club. Ik vind het echt heel erg vervelend. Mensen die mij kennen weten dat ik normaal niet zo reageer’, aldus een aangeslagen Mahi.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Mahi heeft spijt: Normaal reageer ik niet zo

Een korte samenvatting: FC Groningen-aanvaller Mimoun Mahi heeft spijt van zijn daad waardoor hij geschorst is door zijn club. Een voorval tijdens het duel met Willem II (0-1 verlies) van vrijdag leidde ertoe dat hij disciplinair werd geschorst vanwege ‘ontoelaatbare houding en gedrag’. Ploeggenoot Oussama Idrissi werd ook geschorst. Mahi reageerde tegenover RTV Noord op de schorsing..

Meest gelezen