Gudde had ook via achterdeur Feyenoord kunnen verlaten na afslaan aanbod

21-10-2017 14:26 - Door: M.d.Z.

Waar Eric Gudde bij Feyenoord door de voordeur is vertrokken, had het er enkele jaren geleden heel anders uitgezien voor de directeur. President-commissaris Gerard Hoetmer van de Rotterdamse grootmacht deed Gudde enkele jaren geleden een opvallend voorstel.

Vervolg: Gudde had ook via achterdeur Feyenoord kunnen verlaten na afslaan aanbod

Hoetmer had voor Gudde in gedachten dat hij verder kon in de jeugdopleiding, anderrs kon hij simpelweg vertrekken bij de Rotterdasme grootmacht. Gudde was dan de eerste directeur geweest in Nederland die een stap terug had moeten doen.

 

'Vandaar dat ik niet zo lang heb hoeven nadenken over dat aanbod. Het leek mij niks, ik heb gezegd dat ik gewoon in deze rol verder zou gaan,' laat Gudde weten in gesprek met het AD.

 

Dat Gudde daar niet akkoord mee ging had zijn ontslag kunnen betekenen, 'Dat had gekund. Maar daar ben ik nooit bang voor geweest.' Gudde is nu wel bang dat het heel verhaal uitlekt in de media, 'Ik vind dat heel apart, ja. Maar ik ga er niet over jokken." Bovendien houdt hij vol dat de samenwerking met Hoetmer altijd goed was. "Sinds die periode was die ontwikkeling wat mij betreft goed. En soms helpt een keihard nee, op een in jouw ogen niet te accepteren aanbod, blijkbaar gewoon.'

 

Dat Feyenoord de laatste jaren sportief beter is gaan preseteren heeft Gudde ook wel geholpen, 'Omdat de laatste vijftien maanden ook sportief heel goed zijn gegaan, zijn de pijnlijke en vervelende momenten wel verdrongen.'


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Gudde had ook via achterdeur Feyenoord kunnen verlaten na afslaan aanbod

Een korte samenvatting: Waar Eric Gudde bij Feyenoord door de voordeur is vertrokken, had het er enkele jaren geleden heel anders uitgezien voor de directeur. President-commissaris Gerard Hoetmer van de Rotterdamse grootmacht deed Gudde enkele jaren geleden een opvallend voorstel..