Patrick Kluivert in zicht bij FC Barcelona als sportief directeur

20-10-2017 19:17 - Door: M.d.Z.

Patrick Kluivert in zicht bij FC Barcelona als sportief directeur

Vrijdag weet het Spaanse AS te melden dat FC Barcelona aan Nederlander Patrick Kluivert denkt, de oud Oranje international zou de rol van sportief directeur kunnen gaan bekleden bij de Catalaanse grootmacht.

Vervolg: Patrick Kluivert in zicht bij FC Barcelona als sportief directeur

Robert Fernandez is momenteel de sportief directeur van de Catalaanse grootmacht, waar hij dus niet meer zeker is van zijn baan. De afgelopen jaren wist Fernandeze wel enkele goede deals te sluiten voor FC Barcelona, maar toch is er kritiek op zijn functioneren.

 

Het contract van Robert Fernandez loopt tot medio 2018, waar Patrick Kluivert dus in beeld is om zijn functie over te nemen bij de Catalaanse grootmacht. Waar Kluivert al eerder bij PSG functioneerde, was hij daar na een jaar al uit zijn functie ontheven.

 

Daar was de opvolger van Kluivert Antero Henrique  direct slagvaardig door Mbappe en Neymar binnen te halen. Buitenom FC Barcelona heeft Kluivert ook aanbiedingen uit de Premier League om daar aan de slag te gaan.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Patrick Kluivert in zicht bij FC Barcelona als sportief directeur

Een korte samenvatting: Vrijdag weet het Spaanse AS te melden dat FC Barcelona aan Nederlander Patrick Kluivert denkt, de oud Oranje international zou de rol van sportief directeur kunnen gaan bekleden bij de Catalaanse grootmacht..

Meest gelezen