Feyenoord ziet in aanloop naar Klassieker Van Beek geblesseerd afhaken

20-10-2017 15:36 - Door: M.d.Z.

Feyenoord ziet in aanloop naar Klassieker Van Beek geblesseerd afhaken

Opnieuw een fikse streep door de rekening voor de Rotterdammers, Sven van Beek moet vrijdag geblesseerd afhaken. Hiermee zijn de defensieve problemen voor de Rotterdammers vergroot in aanloop naar de Klassieker.

Vervolg: Feyenoord ziet in aanloop naar Klassieker Van Beek geblesseerd afhaken

Het Algemeen Dagblad laat vrijdag weten dat Sven van Beek teveel last ondervind van zijn heup en verstek moet laten gaan. Voor Van Bronckhorst opnieuw een fikse streep door de rekening, die hiermee de defensieve problemen ziet toenemen in aanloop naar de Klassieker.

 

Afgelopen Champions League wedstrijd tegen Shakhtar speelde Van Beek samen met St. Juste in de defensie, wie zijn plek tegen Ajax gaat overnemen is nog onduideijk.

 

Wellicht dat Van Bronckhorst kiest voor de zeventienjarige Lutsharel Geertruida, maar ook Karim El Ahmadi en Sofyan Amrabat kunnen in geval van nood een linie naar achteren zakken.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Feyenoord ziet in aanloop naar Klassieker Van Beek geblesseerd afhaken

Een korte samenvatting: Opnieuw een fikse streep door de rekening voor de Rotterdammers, Sven van Beek moet vrijdag geblesseerd afhaken. Hiermee zijn de defensieve problemen voor de Rotterdammers vergroot in aanloop naar de Klassieker..