Jørgensen: Nog niks verloren, ook niet bij verlies tegen Ajax

20-10-2017 15:36 - Door: M.d.Z.

Jørgensen: Nog niks verloren, ook niet bij verlies tegen Ajax

Na een blessureperiode is de aanvaller Jörgensen weer terug bij Feyenoord, waar hij zich voorbereidt op de Klassieker van aankomende zondag tegen Ajax.

Vervolg: Jørgensen: Nog niks verloren, ook niet bij verlies tegen Ajax

Afgelopen seizoen was de Deen Jorgensen de topscorer van de Eredivisie, maar in de toppers tegen Ajax en PSV kwam de Deen echter niet tot scoren. Daar moet volgens de Deen zelf dit seizoen verandering in komen.

 

In gesprek met het AD liet de aanvaller weten: 'Ik wil ook in Nederlandse topduels gaan scoren.' Wel ziet de Deen dat het dit seizoen allemaal wat stroever gaat bij de Rotterdammers, waar vorig seizoen de eerste negen competitieduels allemaal gewonnen gingen.

 

'Het is frustrerend dat we deze competitie al acht punten zijn kwijtgeraakt. Daar mogen we niet te veel meer aan denken, er is nog een heel lange weg te gaan in de Eredivisie.'

 

'Er is nog helemaal niets verloren dit seizoen. Niemand zegt dat het allemaal in de eerste weken had moeten gebeuren. Dat kan ook vanaf zondag. Inderdaad, vanaf Ajax thuis”, vervolgt de Deense spits, die vorige week in de wedstrijd tegen PEC Zwolle zijn rentree maakte. Jörgensen werd hartstochtelijk toegejuicht door Het Legioen. “Ik dacht ook: shit, nu moet ik scoren.'


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Jørgensen: Nog niks verloren, ook niet bij verlies tegen Ajax

Een korte samenvatting: Na een blessureperiode is de aanvaller Jörgensen weer terug bij Feyenoord, waar hij zich voorbereidt op de Klassieker van aankomende zondag tegen Ajax..