Özil vertelt ploeggenoten Arsenal te vertrekken naar United

20-10-2017 16:06 - Door: M.d.Z.

Özil vertelt ploeggenoten Arsenal te vertrekken naar United

De Engelse media pakt vrijdagochtend uit dat Arsenal speler Mesut Özil voor een vertrek staat naar het Engelse Man. United.

Vervolg: Özil vertelt ploeggenoten Arsenal te vertrekken naar United

De 29-jarige middenvelder Mesut Özil heeft een afgelopend contract bij The Gunners en is ervan overtuigd dat hij een transfer zal maken naar Man. United. Een tussentijds vertrek is een optie zo liet Wenger eerder deze week al doorschemeren, daar waar Mesut Özil in de winterstop de overstap zal maken naar Mourinho.

 

De afgelopen tijd is Mesut Özil zijn basisplek bij Arsenal verloren en is hij door de transferperikkelen bij de fans ook niet meer zo geliefd. Jose Mourinho liet ook al eerder weten dat hij Mesut Özil ziet als beste nummer 10 van de wereld, waar een transfer dus op handen is.

 

Het management van Mesut Özil wilde een weeksalaris van 390.000 euro voor de middenvelder, waar Arsenal eerder nog een bod deed van 305.000 euro. Maar nu de middenvelder voor een vertrek staat, gaan The Gunners geen energie meer steken in een langere verbintenis van de middenvelder.

 

 


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Özil vertelt ploeggenoten Arsenal te vertrekken naar United

Een korte samenvatting: De Engelse media pakt vrijdagochtend uit dat Arsenal speler Mesut Özil voor een vertrek staat naar het Engelse Man. United..

Meest gelezen